Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 80 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: részben felújított
Épült 1930
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 1 m²
Kilátás utcára,
ELADÓ a XI. kerület jól megközelíthető és kedvelt Kelenföldi részén a külső Bartók Béla úton, egy 1930-as építésű, átlagos műszaki és esztétikai állapotú, 4 szintes / Lift nincs/ társasház, I. emeleti, 80nm-es, + 1,5nm-es erkélyes, 2 szoba + étkező konyhás, részben felújítandó lakása.

A nappalija és hálója a Bartók Béla út mellék utcájára tekint, ami É-K tájolásának köszönhetően kora délutánig kellemesen benapozott és világos. Ellenben az étkezős konyhája, a társasház belső udvarára néz.

A lakásba jutva, a folyosóról közvetlenül jobbra találjuk a hatalmas 17,5nm-es étkezős konyhát, 1,8nm-es kamrával. Tovább haladva a folyosón, szintén jobbra, egy 4nm-es kádas fürdő helyezkedik el. Amivel szemben, a folyosóról nyílik 1,8nm-es külön WC. Majd szintén a folyosó végén, a tágas 25nm-es nappali és a 20nm-es háló tárul elénk. A szobák és a folyosó, keményfa parkettával burkolt, ami felújításra szorul ugyan, de csiszolással, lakkozással, tökéletes állapotba hozhatóak. A külső-belső nyílászárók, is felújítandóak, viszont tökéletesen zár mindegyik, így festéssel újszerűvé tehetőek. A víz és villamos hálózata ellenben kb. 15 éve fel lett újítva. A lakás fűtését gázkonvektorok szolgáltatják, amik a nagy 3,8m-es belmagasság ellenére is könnyedén kifűtik a helységeket. Fűtés költsége a téli hónapokban, jelenlegi rendszerrel max. 15-20Ft/hó. A meleg vizet, a fürdőben található 110l-es villanybojler szolgáltatja. A közös költsége: 30eFt/hó, ami magában foglalja a korlátlan víz fogyasztást 4 fő részére, a felújítási alapot, a szemét szállítás, takarítás, társas házi biztosítás és a képviselet díját. A Villany, Gáz, saját órákról a mért fogyasztás alapján fizetendő.

A társasház lakóközössége kiváló, illetve házon belül nincs tiltva sem a rövid, sem a hosszú távú bérbeadás sem! Így kiváló választás lehet befektetésként is, az egyetemek közelsége miatt.

A környék infrastruktúrája kiváló: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető! Villamos: 19-es, 41-es, 47-es, 48-as, 49-es. Busz: 15-ös, 141-es. A Móricz Zsigmond Körtér ahol az M4-es Metró is elérhető, 10-15 percre a háztól. Szintén 10 perc sétára a háztól a Bikás park és annak piaca, ezen kívül CBA, egyéb üzletek, éttermek, Iskolák, Óvodák, elérhető közelségen belül.

A fent leírtakat figyelembe véve az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik egy saját ízlésre alakítható, hatalmas terekkel rendelkező, élhető otthont szeretnének maguknak, vagy családjuknak, valóban alkalmi áron!

Az 48,9MFt-os ár irányár, így az alku lehetősége adott! Az ingatlan per és tehermentes, de jelenleg a tulajdonosok a birtokba adásra minimum 3 hónapot kérnek, adásvétel esetén. Vagy egy további opció, hogy 08. 31-ig akár vissza is bérelnék az ingatlant!
Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához és kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 48,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd