Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 57 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 6 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1956
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 7
Energetika nincs
Lift van
Loggia 6.7 m²
Kilátás utcára,
ELADÓ a XIII. kerület csendes, parkvárosi hangulatú Angyalföldi részén, egy 1956-os építésű, jó műszaki és esztétikai állapottal rendelkező, 7 szintes társas ház /Lift van/ VI. emeleti, 57nm-es, + 6,7nm beépített Loggiával rendelkező, 2 szobás, teljes körűen és esztétikusan felújított lakása, komplett berendezéssel az árban.

A kiváló dupla tájolásnak köszönhetően, a D-Ny fekvésű Loggiás nappalija és hálója, késő délutánig kellemesen benapozott és világos, míg a D-K szintén utcára néző étkezős konyhája kora délutánig napsütött.

A pár éve történt felújításnak köszönhetően megújult a lakás teljes víz és villamos hálózata. A helységek ablakai, a Loggiát is beleértve, korszerű, műanyag, hő-hang szigetelt, bukó nyíló nyílászárókra lettek cserélve, melyek egységesen szúnyoghálóval szereltek. Míg a bejárat egy több ponton záródó biztonsági ajtót kapott. A szobák esztétikus laminált padlóval, a folyosó, konyha és a vizes helységek pedig szintén új járólappal, csempével lettek burkolva. A kádas fürdő és a külön WC szaniterei is ekkor lettek cserélve. A nappali és a háló egyedi gyártású, igényes kivitelezésű, szekrényekkel rendelkezik, amik újszerű állapotnak örvendenek. Az étkezős konyhája, a szobák bútorzatával szintén jól harmonizáló egyedi bútorzattal büszkélkedhet, beépített indukciós főzőlappal, villanysütővel, páraelszívóval, 12 személyes mosogatógéppel, mosógéppel, valamint egy fagyasztós hűtővel. A komfort érzet növelése érdekében a nappalija és a hálója klímával szerelt. Az árba tartozik továbbá a fotókon látható teljes beépített és tényleg újszerű mobil bútorzat, a műszaki berendezésekkel és egyéb kiegészítőkkel együtt, kivételt képeznek a személyes tárgyak. A lakás komplett festése is közel egy éve megtörtént, így mivel bútorzatot is minimálisan igényel, az adásvételt követően, azonnal költözhető, birtokba vehető!

A közös költsége: 14750Ft/hó, ami magában foglalja a felújítási alapot, a szemét szállítás, takarítás, lift karbantartás, társas házi biztosítás és a képviselet díját. A fűtés költsége házközponti egyedi mérővel, ami nem több mint 8000-9eFt/hó átalányban fizetve. A hideg-meleg víz és villany, saját órákról, szintén a mért fogyasztás alapján fizetendő.

A társasház kimondottan összetartó, jó lakóközösséggel és szomszédsággal rendelkezik, akik az évek során folyamatosan figyeltek, hogy megőrizzék a társasház műszaki és esztétikai értékét és jó hangulatát. A ház mögötti parkok ténylegesen kellemes közeget nyújtanak egy sétára, kikapcsolódásra, de pár percre a Rákos patak mentén kialakított gumi futószőnyeg, a sportolni vágyóknak is nagyszerű teret nyújt.

A környék infrastruktúrája kiváló: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Parkolás a ház mögötti parkolókban, évi 1000Ft-os önkormányzati díj ellenében a tulajdonosoknak megoldott. Busz: 30-as, 30A, 105-ös, 230-as. Villamos: 1-es, 14-es, melyek megállója a házhoz közeli szakaszon található. Szintén egy kellemes sétára a háztól, CBA, Aldi, Lidl, Penny, TESCO, Posta, rendelők, óvodák, iskolák, stb.

A fent leírtakat figyelembe véve kiváló választás mindazoknak, akik a belvároshoz közel, de mégis kertvárosi hangulattal megáldott, fiatalos, jó elosztású, otthont keresnek maguknak, megfizethető áron!

A 39,9MFt-os ár, a tejes berendezést tartalmazva irányár! Továbbá az ingatlan per és tehermentes! Kérdés és megtekintési szándék estén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 39,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd