Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 32 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2001
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
ELADÓ a XVIII. kerület kedvelt, jól megközelíthető, Krepuska Géza telepén, egy 2001-es építésű, kulturált lakóközösséggel és jó műszaki állapottal rendelkező, 3 szintes társasház /Lift nincs/ I. emeleti, 32nm-es, 1 szobás lakása.

A kiváló É-Ny tájolásának köszönhetően az utcára néző konyhája és szobája, késő délutánig kellemesen benapozott és világos.

A lakás egy 3nm-es előtérrel indul, melyben egy hatalmas beépített szekrény is található. A bejárattal szemben, a kádas, WC-s, fürdő helyezkedik el, ami mosógép kiállással is rendelkezik. Illetve szintén az előtérből juthatunk be az összesen 25,5nm-es étkezőkonyhás, franciaerkélyes nappaliba, melynek ablakai, hő-hang szigetelt, nyílászárókkal és redőnnyel lettek kialakítva. A Konyhája beépített villanysütővel és kivezetett szagelszívóval rendelkezik. Nappalija pedig a komfort érzet javítása érdekében, inverteres klímával szerelt. Fűtése házközponti, de a lakás rezsi költsége kimondottan alacsony 22,5Ft/hó, ami a közös költségben fizetendő, az alábbi tartalommal / fűtés díj, hideg-meleg víz, csatornadíj, szemét szállítás, takarítás, felújítási alap, társas házi biztosítás, és a képviselet díja együttesen/. A Villany saját óráról, a mért fogyasztás alapján fizetendő!

Az ingatlanhoz továbbá tartozik további 1MFt-ért, egy 6,5nm-es, saját zárható tároló a teremgarázs szinten, ami csak az ingatlannal együtt eladó! A tároló a garázs bejárón keresztül gépkocsival is megközelíthető, így könnyedén ki-be pakolhatunk mindent, amit itt szeretnénk eltárolni.

Infrastruktúrája jó: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Parkolni a ház melletti, mögötti parkolókban ingyenesen lehetséges és megoldott. Busz: 166-os, 182-es, 254M, 266-os, 282E. Pár percre a háztól SPAR, egyéb üzletek, gyógyszertár, rendelő, játszótér, valamint szintén a közelben, Iskolák, Óvodák, stb.

A fönt leírtakat figyelembe véve az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik valóban kertvárosi közegben, egy könnyen fenntartható, megfizethető, fiatalos otthont keresnek maguknak, vagy akár befektetési célra!

A 20,9MFt-os lakás, + az 1MFt-os tároló ára együttesen irányár! Az ingatlan per és tehermentes, így az adásvételt követően viszonylag rövid időn belül birtokba vehető, költözhető! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását! A lakás a jelenlegi egészségügyi vészhelyzet ellenére rugalmasan megtekinthető, kérésként jelezve az érdeklődőknek, a maszk és kesztyű viselését a bemutatás alkalmával!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához és kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 20,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd