Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 45 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 5 m²
Kilátás utcára,
ELADÓ a XVIII. kerület kedvelt és jól megközelíthető, kertvárosi hangulatú, Szent-Lőrinc telepén, egy 1960-as építésű, 4 szintes / lift nincs/ jó lakóközösséggel és műszaki állapottal rendelkező társasház, IV. emeleti, 45nm-es, 1+1fél szobás, + 5nm-es erkéllyel rendelkező, közepes állapotú, részben felújított lakása.

Nappalija, hálója és a konyhája utcára tekint, de mégis csendesnek mondható, az É-K tájolásának köszönhetően pedig, kora délutánig kellemesen benapozott és világos.

A lakásba lépve a 4,6nm-es folyosóról közvetlenül balra találunk egy 6,5nm-es étkezős konyhát, beépített bútorzattal, gáztűzhellyel. A folyosón tovább haladva, szintén balra nyílik a 10nm-es hálószoba, amivel szembe a folyosón egy beépített ruhásszekrény található. A folyosó legvégén pedig jobbra, a 3nm-es WC-s, kádas fürdő lett kialakítva, ahol a mosógép is helyet kapott. Majd legvégül a tágas 20,5nm-es erkélyes nappali, beépített gardróbbal. A nappali és a hálója, tömör fa parkettával, míg a konyha, folyosó és a fürdő, járólappal burkolt. A 6-7 éve történt felújításkor megújult a lakás víz és villamos hálózata, illetve a helységek ablakai + az erkély ajtó, korszerű műanyag, bukó nyíló, hő-hang szigetelt, nyílászárókra lettek cserélve. A hálószoba ablakai redőnnyel is fel lettek szerelve. A helységek fűtését gáz konvektor biztosítja, aminek a fűtés díja, 4000Ft/hó átalányban fizetve. A meleg vizet a társasházi kazánon keresztül kapja a lakás, aminek a díja szintén 4000Ft/hó. A közös költsége: 13800Ft/hó, ami magában foglalja a felújítási alapot, a szemét szállítás, takarítás, társasházi biztosítás és a képviselet díját. Ezen felül még egy 2000Ft-os csatornadíjat kell fizetni. A Víz, Villany, Gáz, saját órákról, a mért fogyasztás alapján fizetendő!

A ház valóban rendezett, kívül belül, amit a ház mögötti fás park tesz igazán kellemessé. Parkolás a ház előtti parkolóban ingyenesen megoldott, ahol a belvárossal ellenben, mindig van hely is.

Infrastruktúrája jó: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető. Busz: 94-es, 194B, 36-os, 93-es, 198-as, 900-as, 93A, 236-os, 236A, 136E. Éjszakai: 914-es, 980-as. Ezen kívül 1km-es körzeten belül található SPAR, Aldi, Lidl, Kondi terem, egyéb üzletek, Bókay kert, Beststrong szabadtéri kondipark, kutyafuttató, játszóterek, stb. valamint szintén elérhető közelségen belül rendelő, Iskola és óvoda is.

A fent leírtakat figyelembe véve kiváló választás mindazoknak, akik egy alacsony fenntartási költségű, igazán kertvárosi, nyugodt otthont szeretnének maguknak, vagy családjuknak, elérhető áron! Valamint befektetésként is nagyszerű választás lehet, ugyanis az ingatlant több éve bérlők lakják, akik tulajdonos váltás esetén is szívesen maradnának.

A 20,9MFt-os ár irányár! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő, díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához és kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 20,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd