Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1975
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 5 m²
Kilátás parkra
ELADÓ a XXI. kerület jól megközelíthető, de mégis csendes, kertvárosi hangulattal rendelkező, Csepel- Erdőalja részén található, 1975-ös építésű, kiváló lakóközösséggel és műszaki állapottal rendelkező, 24 lakásos, 4 szintes /Lift nincs/, II. emeleti, 49nm-es, + 5,5nm erkélyes, amerikai konyhás, 1+1 fél szobás, fiatalos lakása.

Nappalija, konyhája és az erkély, a társasház hátsó parkjára tekint, ami a D-K tájolásának köszönhetően kora délutánig kellemesen benapozott és világos. Míg a hálója és a nappali másik ablaka, már D-Ny tájolásnak örvend, így az késő délutánig világos.

A pár éve történt felújításnak köszönhetően, megújult a lakás teljes víz, villamos hálózata. Valamint az ablakai és az erkély ajtó, korszerű- hő-hang szigetelt, bukó nyíló műanyag nyílászárókra lettek cserélve, redőnnyel és szúnyoghálóval kiegészítve. A bejárati ajtó szintén új biztonsági ajtóra lett cserélve, míg a belső ajtók esztétikusan fel lettek újítva. Konyhája egyedi gyártású bútorzatot kapott, beépített gáztűzhellyel, mosógéppel. A nappali és a háló szintén új laminált padlóval, az étkezős konyhája, az előtér, a kádas fürdő és a kamra, viszont járólappal burkolt. A komfort érzet javítása érdekében, a nappalija nagy teljesítményű inverteres / Hűt-Fűt/ klímával szerelt. A fűtését gáz konvektorok biztosítják, amelynek a fűtés díja mindössze 8500Ft/hó átalányban fizetve, a lakás kiváló hőtartásának és korszerű nyílászáróinak köszönhetően. Ebben a díjban a gáztűzhely használata is benne van! A Víz, Villany, Gáz, saját órákról, a mért fogyasztás alapján fizetendő. A közös költség: 9000Ft/hó, ami magában foglalja a felújítási alapot, szemét szállítás, takarítás, társas házi biztosítás és a képviselet díját.

További extra: a lakás riasztóval szerelt. Illetve a pince szinten tartozik hozzá, szintén az árba, egy saját, zárható 4nm-es tároló is!

Infrastruktúrája jó: gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető! Parkolás a ház mögött és a ház előtt, egyaránt ingyenesen megoldott! Busz: 35-ös, 36-os, 38- as, 71-es, 138-as, 148-as, 151-e, 152-es, 159-es, 238-as, 278-as, 38A Ezen kívül, a H7-es HÉV megálló is pár percre található a háztól. Úgy ahogy a Csepel Pláza, Chili fitnesz, Spar, CBA, Piac, valamint rendelők, Iskolák, Óvodák, játszóterek is egy kellemes sétára a háztól.

A fönt leírtakat figyelembe véve kiváló választás mindazoknak, akik egy valóban fiatalos, meglepetésektől mentes, kertvárosi, csendes, élhető otthont keresnek maguknak, vagy családjuknak, elérhető áron!

A 27,9MFt-os ár irányár! Az ingatlan per és tehermentes, így az adásvétel könnyedén lebonyolítható. Az adásvételt követően viszont előre láthatóan, az eladók a Június végi birtokba adást, kiköltözést tudják vállalni, ami természetesen előbb is megvalósulhat! Kérdés és megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Irodánk továbbá, banki kapcsolatainknak köszönhetően szakértő és díjmentes segítséget nyújt, a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához és kedvező 0,5%-os ügyvédi díjazással tesszük még rugalmasabbá az adás-vételt.

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd