Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1959
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Bútorozottság nem
Háziállat hozható? nem hozható
Energetika nincs
Lift nincs
Loggia 8 m²
Kilátás kertre,
KIADÓ a XIII. kerület jól megközelíthető, Angyalföld-Lőportárdűlő részén, a Lehel utcában, egy 1959-es építésű, 12 lakásos, 2 szintes társasház / Lift nincs/, II. emeleti, 56nm-es 2 szobás, + 8nm-es Loggiás, részben felújítandó lakása. Kiváló D-K tájolásának köszönhetően, a lakópark kertjére tekintő nappalija, és a hálója, kora délutánig kellemesen benapozott, és világos, valamint kimondottan csendes. A korábbi felújítás során megújult a lakás villamos, és víz hálózata, az ablakai, és az erkély ajtó, új műanyag hő-hang szigetelt nyílászárókat kapott. A Loggia teljesen zárttá téve, új tolóablakokkal lett beépítve. Fűtése korszerű Buderus Cirkó gázkazánról történik. A fűtés költsége a téli hónapokban, a 3m-es belmagasság ellenére sem több mint 10-15eFt. A közös költség 20eFt/hó, ami magában foglalja a felújítási alapot, a szemét szállítás, takarítás, társas házi biztosítás, kert rendezés, és a képviselet díját. Viszont a bérlő részére csak a fele, azaz 10eFt/hó fizetendő a közös költségből! A fotón látható mobil bútorzat és a műszaki tartalom / mosógép, fagyasztós hűtő/ a bérlemény része.

A lakáshoz a bérleti díjba tartozik a telken belül egy kijelölt felszíni parkolóhely is, a zárt társas házi udvaron belül! A társas ház külső, autóbejáró kapuja, távirányítással működik, ami mobillal és távirányítóval is működtethető.
Mivel a telek minden kapuja zárva van az idegenek elől, kisgyermekes családoknak is ideális választás lehet. Két játszótér is van a társasház területén.

Infrastruktúrája kiváló, gépkocsival, és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, 14-es villamos, az 1-es villamos, a 105-ös busz, a 75-79-es troli percek alatt elérhető. A metró is 2 villamosmegállónyira található.

A lakás felújított, és valóban fiatalos állapotban várja leendő bérlőjét, minimum 1 év tartamra, 2 havi kaució, + a tárgy havi lakbér megfizetése mellett! Kisállat tartása, és a dohányzás nem megengedett!

A bérleti díj 150 000Ft/hó + rezsi. Az ingatlan azonnal költözhető! Kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétvégén is várom hívását!

Ár

Bérleti díj 150 ezer Ft/hó

Érdeklődni

Iroda Home Expert
Név Szász István
Telefon +36 70 375 6 Mutasd
Email iroda@ Mutasd